Meditation on the Lords Prayer – Online Course

423,50

In deze cursus leer je de esoterische kennis achter de onze vader. De cursus bevat elementen die je ook tegenkomt in de hogere niveaus van Arhatic Yoga en leer je iets fundamenteels over helderziende waarnemingen. Tijdens de cursus wordt veel gescand dus een ideale kans om je scanvaardigheden te verbeteren.  Een rijkdom aan kennis en ervaringen zoals je gewend bent van het werk van Master Choa Kok Sui.

Verplichte vooropleiding: Geen, maar omdat er tijdens de cursus veel wordt gescand wordt minimaal BPH of SBY geadviseerd.

Prijs excl. BTW: 350,-

Uitverkocht

SKU: UKML-COURSE-ONLINE Categorieën: ,

Beschrijving

Universal and Kabalistic Meditation on the Lords Prayer – Online Course

In deze cursus leer je de esoterische kennis achter de onze vader.

De cursus bevat elementen die je ook tegenkomt in de hogere niveaus van Arhatic Yoga en leer je iets over helderziende waarnemingen. Tijdens de cursus wordt veel gescand dus een ideale kans om je scanvaardigheden te verbeteren.  Een rijkdom aan kennis en ervaringen zoals je gewend bent van het werk van Master Choa Kok Sui.

Om aan deze online cursus deel te nemen is het volgende van toepassing:

  • Je volgt de cursus op een daarvoor geschikte computer met camera via Zoom (geen mobiele telefoons of andere kleine schermen)
  • Je hebt een zoom account met wachtwoord inloggen gekoppeld aan Google, Facebook etc.
  • Je volgt de cursus in een privé ruimte zonder aanwezigheid van anderen
  • De camera staat gedurende de hele cursus aan
  • Er mag niet worden gegeten tijdens de cursus buiten de pauzes
  • Je dient de bijbehorende formulieren die je zult ontvangen, uit te printen, in te vullen en te retourneren 48 uur voor de aanvang van de cursus.
  • Voor het verwerken van je inschrijving en ontvangen van je electronische certificaat zul je ook nog op de wereldwijde site moeten registreren (je ontvangt hiervoor de nodige informatie)
  • De cursus mag evenals de andere cursussen op geen enkele manier worden opgenomen of vastgelegd zonder schriftelijke toestemming vooraf.