Pranic Healing behandelingen

In mijn praktijk bied ik behandelingen aan voor zowel fysieke als psychologische klachten. Of je nu te maken hebt met een chronische aandoening of een ernstig probleem, ik kan je de kwaliteit en kwantiteit aan healing bieden die je nodig hebt.

Pranic Healing is een effectieve methode voor een breed scala aan klachten, waaronder burn-out, stress, hartklachten, hoge bloeddruk, reuma, artritis, astma, vruchtbaarheidsproblemen, depressie en nog veel meer. Ik maak gebruik van bewezen behandelprotocollen die zijn ontwikkeld door Master Choa Kok Sui en in de praktijk zijn getest.

Een Pranic Healing behandeling is zeer toegankelijk. Tijdens de sessie zit je ontspannen in een stoel terwijl ik met mijn handen of kristallen in je aura en chakra’s werk. Je hoeft je kleren niet uit te doen en ik raak je niet eens aan.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Pranic Healing een complementaire therapie is en geen vervanging voor medische zorg of andere vormen van gezondheidszorg die ingrijpen op fysiek niveau, zoals kruidengeneeskunde en massagetherapie. Ik raad je dan ook altijd aan om een arts te raadplegen.

Om elke cliënt de persoonlijke aandacht en zorg te geven die zij verdienen, accepteer ik bewust een beperkt aantal nieuwe cliënten per maand. Hierdoor kan ik mij volledig richten op ieders individuele behoeften en de best mogelijke resultaten behalen. Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten, raad ik je aan om tijdig contact met mij op te nemen, zodat we kunnen bespreken of er een plek voor je beschikbaar is.

De kosten van de intake liggen vast, maar de rest van je behandelkosten zijn afhankelijk van wat je nodig hebt. We bespreken dit van tevoren, zodat je weet waar je aan toe bent. Hoewel Pranic Healing op dit moment nog zelden door zorgverzekeraars wordt vergoed, kiezen veel mensen voor deze betaalde behandelingen vanwege de effectiviteit en holistische aanpak.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met mij via [email protected] .