,

Psychic Self Defense

484,00

Leer jezelf beschermen tegen negatieve energien. Van negatieve gedachtes tot zwarte magie en alles wat er tussen zit.

Je hebt minimaal Advanced Pranic Healing nodig om deel te nemen maar beter is Pranic Crystal Healing.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

We leven in een oceaan van gedachten, emoties en energieën, die niet allemaal gunstig zijn voor ons succes en welzijn. Gedachten en emoties hebben in principe kracht, vooral als ze door een groot aantal mensen op een persoon of groep gericht zijn. Het gebeurt soms dat je je heel positief en zelfverzekerd voelt en dat je ineens te midden van het doen van een werk of het geven van een presentatie twijfelt, een laag gevoel van eigenwaarde hebt of gestresst bent; het effect kan soms ook zo tastbaar lijken dat je je zwak of depressief voelt. Als je niet beschermd wordt, wordt je lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en kun je zelfs financieel getroffen worden.

Om je te beschermen tegen de negatieve en schadelijke invloeden van dergelijke gedachten en emoties die je verhinderen om succesvol, zelfverzekerd en in vrede te zijn, is Pranic Psychic Self Defense de oplossing.
Pranische Psychische Zelfverdediging leert de wetenschappelijke methoden van het gebruik van prana om jezelf, je eigendommen en je geliefden te beschermen.

Datum

17 december 2023, Andere datum