Silver Karuma – Zilveren relatie geschenk en verzamelobject

251,00

Pre-Order Silver Karuma

Deze munt/penning is een verzamelobject die de goede karma van je bijdrage vertegenwoordigd. Het betreft hier de eerste editie waarvan er maximaal 1000 zullen worden geproduceerd.

Let op!: De eerste ronde bestellingen zijn zo goed als uitgeleverd maar het betreft nu een tweede ronde bestellingen (nog steeds eerste editie). We zullen weer produceren als er minimaal 100 pre-orders binnen zijn en daarna gaan er nog een paar maanden overheen voor je het in huis hebt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SLIVER-KARUMA Categorie:

Silver Karuma

Deze munt/penning is een verzamelobject die de goede karma van je bijdrage vertegenwoordigd.

Hij is gemaakt van puur zilver en heeft dus intrinsieke waarde. Daarnaast worden de opbrengsten gebruikt om de projecten van Pranic Vivek voor het verhogen van bewustzijn en verlichten van leed te ondersteunen.  Dat is de toegevoegde maatschappelijke waarde. Deze toegevoegde waarde wordt gesymboliseerd door de gouden platering die wordt aangebracht op de Karuma. De eerste opbrengsten worden vooral gebruikt om het Karmaconomy platform op te zetten.

Karma is nu overdraagbaar geworden in de vorm van deze munt/penning (het is geen wettig betaalmiddel). Waarschijnlijk zul je er vooral meer van willen verzamelen maar je kunt het ook een ander schenken die het misschien nog harder nodig heeft.

De prijs staat nu op 201,- euro. Dit is ongeveer 10% van het gemiddelde maand loon in Nederland en België, zo houden we het toegankelijk. De productiekosten van de zilveren karuma zijn hoog (vanwege de kleine oplage). Om voldoende over te houden voor  de projecten zal de prijs in de toekomst stijgen. Van deze editie worden er maximaal 1000 geproduceerd. Daarnaast komt er binnenkort een digitale karma certificaat in de form van een NFT (digitale certificaat op een publieke blockchain) met een lagere prijs om deelname toegankelijk te houden en voor mensen die willen bijdragen maar geen Zilveren Karuma willen.

Beschrijving

Diameter: circa 38mm
Materiaal: puur zilver, verguld

Op de kop kant is de godin van voorspoed en overvloed afgebeeld Lakshmi afgebeeld boven een rijstveld. Uit een rijst korrel komen vele rijst korrels voort. Rijst staat zowel voor voorspoed en overvloed en de vermenigvuldigende factor van karma.

Op de munt kant is het alziend oog van God afgebeeld wat symboliseert dat er voor ons wordt gezorgd en tegelijkertijd alle door onze daden gegenereerde karma wordt geregistreerd. Rondom staat de tekst: Give and it shall be given unto you; good measure, pressed down, shaken together, and running over (Lucas 6:38)

Geef hem jezelf of een ander cadeau!