Vivek Joshi

Voorstellen

“Voordat ik me aan u voorstel zou ik u graag eerst willen voorstellen aan Grand Master Choa Kok Sui.”
Moderne Pranic Healing en Arhatic Yoga zijn toegeschreven aan Grand Master Choa Kok Sui, oprichter van een energetisch healing systeem dat op efficiente en effectieve wijze gebruik maakt van prana ofwel ki; levensenergie dat het lichaam in leven houdt.
Grand Master Choa studeerde af als chemisch ingenieur. Naast een bloeiende cariere als succesvol zakenman besteede hij meer dan 30 jaar aan het bestuderen en onderzoeken van esoterische wetenschap. Door verdieping, bestudering en organiseren van een variatie aan technieken, ontwikkelde hij uiteindelijk de concepten, principes, technieken en praktische toepassing van Pranic Healing zoals ze vandaag de dag wereldwijd bekend zijn.
Meer informatie over GMCKS is te vinden op de officiele global Pranic Healing website van het Institute for Inner Studies waaraan Pranic Vivek verbonden is.

Choa Kok Sui

Grand Master Choa Kok Sui
Grand Master Choa Kok Sui (1952 - 2007)

Vivek Joshi

Vivek is geboren in India en verhuisde naar Nederland als kind. Vivek begon met een achtergrond in IT werkte o.a. voor IBM en KPN (Planet Internet) in Nederland. Gedurende deze tijd breide Vivek zijn technische kennis uit met management ervaring en training en starte hij zijn eigen ondernemingen. Voordat Vivek Pranic Healing leerde kennen bestudeerde en doceerde hij andere vormen van energiewerk om de principes en concepten achter levensenergie te onderzoeken. Het was een spirituele reis die hij aflegde samen met zijn collega en goede vriend Keshen. In Pranic Healing vonden zij antwoorden op vragen die zij zichelf vele jaren hadden gesteld. De lessen en zegeningen van Master Choa werden een fundament in alle facetten van Vivek’s leven, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als in het manifesteren van zijn dromen.
In april 2006 werden Vivek en Keshen door GMCKS benoemd tot hoofddocenten van Nederland en Belgie. Sinds dien zijn ze actief met het opleiden van docenten in Pranic Healing. Ondertussen zijn er al een aantal docenten opgeleid en groeit het aantal gestaag.
Vivek en Keshen met GMCKS
“Ik ontmoete GMCKS voor het eerst in 2002 tijdens de wereld Pranic Healing conventie in Bali, Indonesie. Dit was een waanzinnig mooie ervaring. Gedurende dit jaar begon ik les te geven in Pranic Healing in Nederland. Het is mijn doel om bij te dragen aan de missie van Pranic Healing en Arhatic Yoga namelijk: Het verlichten van leed en vergroten van bewustzijn van de mensheid.
Pranic Vivek
Dit doe ik vooral door het trainen van nieuwe docenten en professionele healers in Nederland, Belgie en het Caribisch gebied. Ook in andere landen word ik uitgenodigd les te geven en ik ben blij van dienst te kunnen zijn op iedere mogelijk manier. Pranic Healing Arhatic Yoga helpen me voortdurend te groeien, ze hebben me een beter mens gemaakt. Het doet me groot plezier om anderen te helpen ontdekken wat de prachtige lessen te bieden hebben. Ik raad iedereen aan om contact op te nemen met de lokale Pranic Healing organisatie voor een introductie.”

Aangesloten bij:

Contact:

Pranic Vivek
Cornelis Krusemanstraat 5HS
1075 NB Amsterdam
[email protected] (beste manier)
Telefoon: 020 – 7173288
KvK: 53876563